Getuigenissen

Ruth, 37 jaar.

Moeder van 3 kinderen. Mijn vriendin. Een pracht van een vrouw. Met het hart op de juiste plaats. Vrouwencoach. Geeft een passie om andere vrouwen. Te laten stralen. Iemand die anderen goed aanvoelt. Begrijpt. Ruth wou als coach ook even haar ervaring delen. Op deze manier: Na heel wat innerlijk werk. Waaronder coachings. Opleidingen en planten medicijn. Stapte Ruth met de gedachte in het programma ‘6 weken Mindful Embodiment’, om er iets uit te leren. Hoe gaat Stijn te werk? Wat heeft het programma voor Ruth opgebracht?

Bewuster geworden van saboterende gedachten. Die haar leven bepalen → Blokkeren.
Saboterende gedachten leren transformeren → naar opbouwende- groeiende gedachten.
Ervaart meer innerlijke rust.

Lieven, 48 jaar.

Een fantastische kerel. Een zeer warm persoon. Iemand die mensen met elkaar verbindt. Wil zijn ervaring delen om andere mensen te inspireren. Ondertussen beide ouders verloren. Lieven heeft een heel zware jeugd gehad. Een rugzak die niemand met zich mee wil dragen. We leren elkaar kennen in een mannengroep. De connectie tussen beide is er.

Lieven volgde bij mij het 1 op 1 traject. ‘Samen op pad’. Daarnaast had ik hem ook aangeraden om het ‘Mindful embodiment’ te volgen. Hij stapt in het programma met een klein hartje.

Stapt in het onbekende. Heeft al heel wat innerlijk werk gedaan. Diverse coaching en workshops gevolgd om zichzelf te ontplooien. Lieven heeft een heel sterk karakter. Een doorzetter. Een groot voorbeeld. Gaat er 100% voor als hij iets wil bereiken. Hij was zeer gemotiveerd. Actief bezig met de “StijnStones” tijdens het programma. Lieven had geen duidelijke missie wat hij wilde bereiken in zijn leven. Angsten blokkeerden zijn verlangens. Dromen. Hij stelde zichzelf de vraag: ‘Wat doe ik hier op deze planeet?’

Tijdens het programma groeide Lieven toe naar zichzelf. Zijn ware zelf.

Wat heeft Mindful Embodiment programma voor Lieven opgebracht?
Overwon zijn angsten.
Kan zichzelf voor 100% aanvaarden. Voor wie hij is.
Agenda staat vol met dingen. Die hij leuk vindt.
Kinderwens om mensen te connecteren. Te verbinden.
Door zijn passie voor muziek & stand-up Is dit nu realiteit.
Trekt de juiste dingen aan op zijn pad. Gaat mee in de flow van het leven.

Stijn geeft zowel tips op persoonlijk en spiritueel vlak als over voeding. Hij voelt heel goed aan waar je behoefte aan hebt en hoe je je voelt. Belangrijk voor mij was ook dat een coach zelf al die ervaring heeft. Voor iedereen die op zoek is naar een holistische aanpak raad ik je een bezoek bij Stijn aan!

Mijn eerste ervaring van de yogales met Stijn is dat ik in het begin stijf was in de spieren, rug en armen. Ik merk dat het mij op een manier deugd doet, want vorige week de eerste les, deze week de 2de  heb ik hierbij veel geweend, ik zat toch echt vast in emoties en komen precies al een beetje los. Dank u, Stijn Verschoore

Sinds drie maanden volg ik een gluten- en lactose vrij dieet en eet bijna geen vlees of vis meer. Als iemand mij dit een jaar geleden had verteld zou ik eens goed gerold hebben met mijn ogen. Echter gaf mijn lichaam me sinds enkele maanden andere signalen. Mijn haar begon met pakken uit te vallen en ik kwam zeer snel aan. Dit kwam tot op een punt dat ik mezelf niet meer herkende als ik in de spiegel keek. Op dat moment ontstond er paniek bij me. Ik was doodop maar dacht dat dit kwam omdat ik pas mama was geworden. Na een uitgebreid bloedonderzoek werd de ziekte van Hashimoto bij me vastgesteld en klierkoorts. Een duidelijk signaal van mijn lichaam dat ik aan rust toe was. In die tijd kwam Stijn op mijn pad in het centrum waar ik een opleiding volg. Hij vertelde me gepassioneerd over zijn missie in zijn leven , een gezonde levensstijl! Na een consultatie bij Stijn hebben mijn vriend en ik de knop omgedraaid en zijn we hier nu zelf onze weg in aan het zoeken. Dankzij Stijn ging er een nieuwe wereld voor ons open wat voeding betreft. We eten supergezond en dit heeft al zijn vruchten afgeworpen. Langzamerhand voel ik mij fitter en energieker en verdwijnen die extra kilo’s! Het fijne bij Stijn is dat hij zelf een ervaringsdeskundige is en weet waarover hij spreekt. Hierdoor voel ik mij begrepen! Dank je wel Stijn voor alle werk en inspanning die je al gedaan hebt om je kennis aan lotgenoten door te geven! Mijn leven is hierdoor kwaliteitsvoller geworden! Namasté!

Ik heb me 5 maanden laten begeleiden door Stijn. Voor mij ging het naast voeding (en bewegen) ook over mindset en emotieregulatie omdat ik weet dat deze een grote invloed hebben op mijn eetpatroon. Ik ben dan ook heel dankbaar voor Stijn zijn aanbod en manier van werken als holistisch coach!

Voor mij werkte Stijn zijn aanpak heel goed! Een fijne mix van open, eerlijke en warme begeleiding met concrete lessen, oefeningen, recepten. Zowel de sessies als het ‘huiswerk’ hadden een verhelderend, bewustmakend en integrerend effect. Stijn motiveerde en activeerde mij vanuit ont-moeten (in plaats van moeten) en dat was voor mij nodig en ook gewoon leuk. 🙂

Alles wat hij brengt, leeft hij ook zelf vanuit een diepe overtuiging, onvoorwaardelijk vertrouwen, uitgebreide kennis, menselijke mildheid en aanstekelijk enthousiasme!

Merci Stijn om mijn steun te zijn in het proces van me lichter te maken, letterlijk en figuurlijk! 🙂

 

Dag Stijn, ik wil heel graag een getuigenis neerschrijven omtrent je prachtig programma (Mindful embodiment). Lieve Stijn, wat ik in 6 weken gezien en geleerd heb, is veel, heel veel… ik ben het trouwens nog steeds aan het verwerken…
Jouw programma heeft me meer inzicht gegeven in mezelf en de mogelijkheden die mijn lichaam, geest en ziel hebben. Wanneer je de stappen volgt van a tot z kan je niet anders dan hier succes boeken. Stijn, jouw programma is een compleet programma… Ik mag het hier zeggen en schrijven.

Ik heb heel wat programma’s gevolgd waar er altijd wel iets ontbrak… dit is zo een volwaardige programma, niet alleen dit. De opvolging is zo liefdevol, compassievol en vooral met veel geduld. Iedereen is hetzelfde voor jou, waar je je ook bevindt je brengt jouw begrip en begeleidt de persoon vanaf 0… de uitleg, de opvolging, je luisterend oor.
Ik heb een huiswerk gekregen, een levenslange huiswerk. Als ik ermee aan de slag ga, zal ik sowieso succes boeken… Ik ben nog oude patronen aan het doorbreken en deze tools helpen me om hier succes te creëren op alle aspecten van mijn leven. Ik ben je dankbaar, en wens je heel veel succes je bent een fantastische coach en raad jou bij iedereen aan.

 

In de media

Klik op de foto hierboven om naar de podcast te luisteren.