Stijnstones

‘STIJNSTONES’ bestaat uit 4 fundamentele stapstenen die zijn gebaseerd op de transformatie van mijn levensverhaal en die van mensen in mijn praktijk, waarbij we ons verdiepen in de body-mind-soul connection, zodat de regie over jouw leven, jouw gezondheid terug in eigen handen kan genomen worden.

Coaching op zielsniveau:

Eerst en vooral plannen we een persoonlijk analyserend gesprek.
Je leert hoe je kan denken in mogelijkheden en op oplossingen.
Je leert stapsgewijs aan hoe je op een goeie en ontspannen manier kan mediteren om het beste resultaat te behalen.
Yogahoudingen en meditatietechnieken worden aangeleerd die helpen bij jouw proces.
We maken samen de brug om je doel te behalen.
Je leert wat de kracht is van je geest en lichaam en tot wat je in staat bent.
Je leert universele wetten kennen die ondersteunen bij de transformatie in je leven.
Je krijgt alle tools die nodig zijn om te groeien.
Je leert omgaan met stress, angst en moeilijkheden in het leven.

of 📞 0484/65 63 68

Holistische coaching/therapie

Hier gaan we naar het geheel kijken, alles heeft invloed op elkaar, door op verschillende domeinen te gaan werken kom je tot een eindresultaat. Door specifieke tools en technieken die toegang geven tot de hart-brein-ziel connectie kom je dichter tot de kern van wie je bent en kom je in jouw kracht.

Voeding & kruiden

Met deze Stijnstone wil ik je meenemen in een duurzaam integrerend bewustzijnsproces naar de relatie met voeding, die je de nodige kennis en tools geeft, welke rol voeding en kruiden hebben op ons mentaal, fysiek en emotioneel welzijn.

De impact op het zelfgenezend vermogen wordt versterkt door de hoge frequentie van gezonde voeding en zorgt ervoor dat je gezonder en vitaler in het leven staat.

Ja en dit kan op een manier die SWEET, SIMPLE en HEALTHY is!

Ademhaling & meditatie

Deze Stijnstone helpt je hart te openen en een gezonde levensstijl te creëren, waarbij het zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt, waardoor er ruimte, herstel en heling plaatsvindt.

Je komt in staat om verbinding te maken met jezelf en de bron.

Mindful embodiment

Met deze Stijnstone wil ik jullie laten kennismaken met de grondlegger waarop alle andere Stijnstones gebaseerd zijn en die zijn ontstaan door mijn wijsheid en ervaringen en die van mensen in de praktijk.

De bedoeling is dat je op een natuurlijke, milde manier terug leert luisteren naar je innerlijke kompas, waardoor je bewust wordt van je eigen blokkades en zo richting kan geven wat je wil en waarvoor je hier gekomen bent op aarde.

Door harmonie tussen lichaam en geest terug te brengen ben je op pad om veilig en in vertrouwen naar de pure vorm van jezelf te komen, de ziel.

Ritme en ruimte creëren in je leven naar een gezonde levensstijl en bewust omgaan met je totale energie (mentaal, fysiek, emotioneel), geeft je de mogelijkheid om mee te flowen met het leven.